hautakivi_antiikkireuna_sotaniemi

Hautakiven suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon monelleko nimitiedolle hautakivi hankitaan, myös hautapaikan leveys ja seurakunnan ohjeet määrittävät hautakiven enimmäiskoon. Kokomäärityksen jälkeen edetään muodon ja kivilajivalinnan kautta tietokoneluonnokseen.

Toimeksiannon jälkeen haemme tarvittavat luvat seurakunnalta, tarvittaessa jo sunnitteluvaiheessa. Lopuksi hyväksytty suunnitelma ohjataan tuotantolinjalle. Hautakiven toimitusaika on keskimäärin noin kaksi kuukautta.

Meillä hautakiven hinta on osa kokonaispalvelua. Yksi hinta, joka sisältää kaikki hautamuistomerkin suunnittelusta tuotetakuuseen asti: tietokoneluonnos ja -suunnittelu, seurakunnan luvat, kuljetus, asennus sekä kahden vuoden oikaisu- ja viiden vuoden tuotetakuu.

Voit valmistuttaa hautakiven myös aina uniikista luonnonkivestä.

Kotimaista laatua

Takaamme sinulle laadukkaan kiven, monipuolisen värivalikoiman ja muotoilun.

Suomalaista osaamista Suomalaisesta kalliosta. Haluamme nyt ja tulevaisuudessa edistää suomalaisen kiven käyttöä, jolla on tunnemerkitys muistomerkeissä sekä positiivinen työllisyysvaikutus.

Kivilajit                                                                                   

Kaavin kivi louhii mm. viininpunaista Savon helmi –kivilaatua Rautavaaralta, tumman vihreää Vihreä meri –kivilaatua Kiuruvedeltä, harmaan sävyistä ja eläväpintaista, Pohjolan loimu –kivilaatua Varpaisjärveltä. Uusia kiviesiintymiä tutkitaan jatkuvasti.  Tutustu -> kivilajit Kivilähde.

Kaikki muistomerkkituotannosta ylimääräiseksi jäävä kivi jalostetaan tai käytetään hyväksi ympäristörakentamisessa.

OTA YHTEYTTÄ:

Hautakivimyynti Sotaniemi

Hautaus- ja perunkirjoituspalvelu Sotaniemi
Revontie 2 B, Haukipudas / Valtatie 59, Oulu
Puh. 044 342 0341